Salgsprodukter.no

Salgsprodukter.no etablerer lager på Kvimo

Da er det klart at Salgsprodukter AS skal etablere lager i bygget til Kvimo Eiendom på næringsområdet i Bjelland. Firmaet driver nettbasert salg av produkter til dugnader og foreninger.

Sondre Monan, som er en av fire gründere og deleier i Salgsprodukter AS sier at de regner med at den første kontaineren med produkter kommer i slutten av måneden. - Vi kjøper inn fra Kina og Øst-Europa og får dette skipet til Norge. Vi har et lager i Mandal i dag, men siden jeg skal flytte tilbake til Bjelland i løpet av det neste året, så er det enklere for meg å ha et lager i nærheten.

-Vi sender ut alle varene med Bring, dvs posten, og dermed så kan vi like godt sende fra Bjelland. Lageret er rimelig og vi har god plass.

Sondre og tre andre har bygd opp Salgsprodukter fra bunnen av, og det er fremdeles en virksomhet de driver på siden av sine vanlige jobber. Veksten i omsetning har vært formidabel det siste året, og de omsatte i sist regnskapsår for over 1,2 millioner kroner.

-Det er stor konkurranse i dette markedet, så det gjelder å være veldig effektiv og holde lave priser forteller Sondre. Han er ansvarlig for innkjøp og logistikk og sier at det er meget viktig med effektive system slik at de trenger å håndtere varene minst mulig. - Det blir litt bæring her på Bjelland siden lageret ligger i andre etasje, men det får fint, sier Sondre sporty.

Vi ønsker Salgsprodukter AS velkommen til Kvimo og håper at virksomheten deres vil blomstre og utvikle seg godt videre.

Dette er et godt eksempel på type utvikling som vi i Bjelland Næringsutvikling gjerne vil se mer av: en utflyttet bjelldøl som flytter tilbake til bygda og som tar med seg samboer, barn og en liten virksomhet. Vi ønsker dem alle velkommen hjem og lykke til videre!

Skrevet av Arne Roland, publisert 18.09.2016